top of page
20210507_161555_resized.jpg
Bindernæs.jpg
Billede 29_edited.jpg

Specialløsninger
 

Tilpasning eller ombygninger af butik
Atmosfæren i en detailbutik skal være unik og i stand til at imødekomme din virksomheds skiftende behov. Dette kan afhjælpes med tilpasninger eller en ombygning, som giver mulighed for nytænkning og kreative ideer. Det kan være ændringer i disklinien, ombygning af reoler eller inventarmoduler eller ønsket en bedre kundeføring, for at maksimere funktionaliteten og appellere bedre til kundeflowet i butikken. Vi kan også hjælpe med nedrivning eller opbygning af vægge og lofter. Eller måske skal der lægges et nyt gulv.

Specialfremstillet inventar
Vi tilbyder specialfremstillet inventar, der enten bygges efter dine præcise specifikationer eller i samarbejde med dig. Uanset om du har en klar vision eller har brug for nogle ideer, er vores mål at levere inventar, der er både funktionelt og visuelt imponerende. Uanset om du har en klar idé om, hvad du ønsker eller du bare har brug for vores ekspertise til at udvikle en innovativ løsning, er vi her for at hjælpe. 
Hvis du søger inspiration, kan vi tilbyde at præsentere kreative ideer og funktionelle løsninger, der passer til din branche og mål og omsætte dine præcise krav til virkelighed og fremstille inventar, der opfylder dine forventninger.
Uanset om du har en klar vision eller ønsker hjælp til at udvikle ideer, er vores mål at levere specialfremstillet inventar, der opfylder dine krav og bidrager til at skabe et unikt og funktionelt miljø.


Kreative dekorationer i butikken
Vi kan hjælpe med at tilføje personlighed til dine butikslokaler med smukke væg- og vinduesdekorationer, herunder print og folier, der passer til dit brand og budskab. Lad os hjælpe dig med at skabe en butik, der ikke kun imponerer, men også giver dine kunder en behagelig og mindeværdig oplevelse.
Vi kan tilbyde kreative folier med en bred vifte af muligheder, herunder beklædning af vægge med træsorter eller grafiske mønstre samt farveskift på vægge og døre  med folier. Eller gør det nemmere for jeres kunder at navigere i butikken med vores skilte, piktogrammer og wayfinding-løsninger. Til rum med dårlig akustik kan vi tilbyde lyddæmpende billeder til vægge eller hvad med din virksomheds slogan eller et budskab, som tekst på væggen.


Iøjefaldende butiksfacader
Vores udvalg af facadeprodukter er skabt til at hjælpe din virksomhed med at stå ud i mængden og tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende.
Uanset om du har brug for at informere, reklamere eller skabe et iøjnefaldende blikfang, har vi det, du behøver. Vores beachflag er perfekte til at markere din placering og skabe synlighed ved begivenheder eller på gaden. Reklameflag giver dig mulighed for at fremvise dit brand og dine budskaber på en imponerende måde. Gadeskilte er en effektiv måde at informere og tiltrække kunder til din butik eller begivenhed. Facadeskilte, der er monteret på facaden, skaber en professionel og indbydende visuel identitet for din virksomhed og ved brug af udskårne bogstaver tilføjes der en ny dimension og elegance til din facade og sender et klart budskab om din  professionalisme.

bottom of page